Activiteiten

Activiteiten in de Bibliotheek

In de Bibliotheek is van alles te doen. Zoals workshops, lezingen, taallessen en cursussen. Ook is er regelmatig een boekverkoop van afgeschreven boeken, en leer je bijvoorbeeld hoe je een online fotoboek maakt. Ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten in de Bibliotheek. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kookworkshop of toffe kindercolleges? Nieuwsgierig geworden? Bekijk snel ons programma:

Bekijk het programma van de Bibliotheek

Cultuurkoepel Vechtdal

Cultuurkoepel Vechtdal organiseert twee keer per jaar kindercursussen voor kinderen van 1 tot 12 jaar in alle wijken en dorpen in de gemeente. Ook verzorgt zij Cultuureducatie voor de Voortgezet Onderwijs scholen in de gemeente en is zij betrokken bij projecten en evenementen op het gebied van kunst- en cultuureducatie. 

Programma kindercursussen

Website Cultuurkoepel Vechtdal

Fablab Hardenberg

FabLab Hardenberg is een innovatieve werkplaats, broedplaats en maakplaats. Je bevindt je er in een wereld die gaat over digitaal creëren, ontwerpen en produceren. De werkplaats bevat 3D printers, een lasercutter, plotters, robotica en programmeerapparatuur die toegankelijk zijn voor iedereen: van jeugd tot makers.

Programma Fablab

Website Fablab Hardenberg

Nederlands oefenen bij het Taalpunt

Koffie en Taal, Conversatielessen en Nederlandse cultuurverhalen. Eén of meerdere keren per week kun je oefenen met de Nederlandse taal.

Programma Taalpunt

  • Hulp nodig?