Makkelijker inloggen bij de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 17 juni 2024 15:51

Goed nieuws! Je kunt nu op één manier, met één account inloggen voor alle diensten van de Bibliotheek. Of je nu een boek wilt reserveren of een e-book wilt lenen.

Eén account voor de Bibliotheek

Het inlogsysteem van de Bibliotheek is gewijzigd. Alle bibliotheken werken nu samenwerken met één inlogsysteem. Je kunt met jouw account inloggen bij de Bibliotheek Hardenberg (in Mijn Bibliotheekaccount en de Wise-app), maar ook bij de Online Bibliotheek. Je hebt nog maar één gebruikersnaam en één wachtwoord nodig.

Wij hebben voor jou de veelgestelde vragen op een rijtje gezet:

Moet ik iets doen voor deze wijziging?

Je hebt een e-mail van ons ontvangen waarin we je precies uitleggen hoe je opnieuw moet inloggen.

Hoe kan ik mijn gebruikersnaam opvragen?

Je kunt jouw gebruikersnaam opvragen via de website van de bibliotheek.nl, dit is het landelijke systeem. Als je je je wachtwoord bent vergeten, kun je die hier ook opnieuw aanvragen. Meer informatie vind je op bibliotheek.nl/hulp-bij-inloggen.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord vergeten ben?

Geen zorgen, dat kan iedereen gebeuren! Hier kun je een nieuw wachtwoord aanmaken. Je wordt doorgestuurd naar de website van de Koninklijke Bibliotheek.

Wat moet ik doen als ik geen e-mail heb ontvangen?

Wanneer je van ons een e-mail verwacht, maar niet ontvangt, neem dan eerst een kijkje bij jouw spam-berichten of map met ongewenste e-mails. Heb je geen e-mail ontvangen? Neem dan contact met ons op of kom langs in de Bibliotheek.

Kom je er niet uit? Wij helpen je!

Neem contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze vestigingen. Hier vind je alle actuele openingstijden van onze vestigingen.